perjantai 15. huhtikuuta 2016

Entinen nuori vertyy

Radiolistan pistetilanne on viime aikoina käynyt niin tasaiseksi, että aikamoisia keikauksia oli odotettavissa, ja tänään niitä tuli. Jonas Bluen Fast Car luiskahti ykkösestä kymmenenneksi, ja uuden johdon otti viime viikon yhdeksikkö, Sian Cheap Thrills. Kärkikymmenikössä on enää kolme kotimaista biisiä, niistäkin kaksi viimevuotisia. Suomen kunnian puolustaminen delegoidaan täten Antti Tuiskulle, jonka Pyydä multa anteeks kunnolla harppasi 16. sijalta neljänneksi.

Englanninkielisen suomimusan ahdinkoa torjuu urheimmin nuori Alex Mattson, jonka striimihitti UFO etenee myös radiosoitossa, 39–25. Semifloppien kurimukseen joutunut Isac Elliot yrittää nyt raidalla Worth Something, joka debytoi latauslistan 14:ntenä. Neljä sijaa ylemmäs teki paluun Volbeat, jonka poissaolon aikana rockin asema radioaalloilla on muuttunut täysin. The Devil’s Bleeding Crown tuskin seuraa Fallenia ja Cape of Our Heroa radiotilaston kärkipäähän.

Alasuhdanteessa ovat myös albumeilta jälkikäteen lohkaistut singlet, kuten näemme vaikka tapauksesta Adele. When We Were Young teki 25:n ilmestyttyä pikavisiitin latauslistan kolmoseksi, mutta ei herättänyt oikeastaan mitään reaktioita saatuaan alkuvuonna kakkossinglen statuksen ja päästyään suoratoistolevitykseen. Nyt biisi on lopulta noteerattu radioissa vähän paremmin ja nousi 66. sijalta 37:nneksi. Ehkä se vielä siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti