keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Huokeat joululaatikot: lanttu & abba

Seitsemäs listaviikko nosti lopulta Anna Abreun Now-albumin ykköseksi. Hän on Kaija Koon, Maija Vilkkumaan ja Jonna Tervomaan jälkeen vasta neljäs suomalaisnainen, joka on saanut useamman kuin yhden albumin listakärkeen. Niitä yhteen ykköslevyyn jääneitä on yllättävän paljon, reilusti toistakymmentä. Lauri Tähkä & Elonkerjuu kärkkyy joulun myydyimmän levyn titteliä aivan Abreun rinnalla. Joululista laaditaan aatonaattona (tiistai) ja julkistetaan aattona.

Viikon ainoa uutuus on Britney Spears 19:ntenä, joten tarkkailkaamme salakavalia nousijoita. Celine Dion ja Andrea Bocelli ovat hiipineet kuuden viikon aikana sijoille 11 ja 20, ja Abban yhdeksän cd:n paketti eteni viisi porrasta 14:nneksi. Olen tosin nähnyt sitä myynnissä jopa alle neljälläkympillä, kun esimerkiksi Leevi and the Leavingsin 5cd+dvd liikkuu kuudessakympissä ja Tapio Rautavaaran 14-levyinen boksi lähellä satasta.

2 kommenttia:

  1. Otsikko on mainio!

    Mainio on myös sinkkuykkönen. Kaikki tiedämme, minkä ansiosta Kings Of Leon nousi paalupaikalle, mutta eihän sillä niin väliä..

    VastaaPoista
  2. Mä kyllä ehdin rehellisesti unohtaa, mitä biisejä Idolsissa vedettiin toissa sunnuntaina. Minkähän takia listareaktiot tulevat tuollaisella viiveellä?

    VastaaPoista