lauantai 13. huhtikuuta 2024

Daamit vaihtavat kapulaa

Suomalaiset naisartistit tekevät tilaa toisilleen radiolistan kärjessä. Kaksi viikkoa sitten Jenni Vartiaisen Lanka luovutti kultakorokkeen Mirellan Timantteille, joka viikko sitten puolestaan päästi Sara Siipolan nauttimaan Paskana ykkössijasta. Eilen kapula vaihtoi taas omistajaa, uutena vastaanottajana Behmin Syntymäpäivä (vielä krran jee).

Timantit, paska ja syntymäpäivä ovat nasevia jättihitin aiheita, ja ensimmäinen niistä on tuottanut useita radioykkösiä: Cheekin Timantit on ikuisia, Sunrise Avenuen Diamonds ja Rihannan Diamonds. Paskassa ei ennen ollut samaa potentiaalia, eikä muissakaan kirosanoiksi luokiteltavissa kirjainjonoissa, mutta yksi salakavala ykköspoikkeus löytyy: Roope Salmisen Madafakin darra.

Syntymä- tai muilla merkkipäivillä ei ole aiemmin juhlittu, eikä viikonpäivilläkään kuin kerran (Erinin Yhtenä sunnuntaina). Kalenteripäivistä yli muiden on tietenkin JVG:n Ikuinen vappu, mutta yllättäen joululauluilla ei ole menty kärkeen. Whamin Last Christmas ja Haloo Helsingin Joulun kanssas jaan ovat (toistaiseksi) saavuttaneet vain kakkossijan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti