tiistai 13. joulukuuta 2022

Ibeinen kakkonen

Iben ansiosta edellisen postauksen teema, kakkossijakertymät, sai jatkoa. Sunnuntaina hopeakorokkeella debytoi näet Nonsense, vain yhdeksän kuukautta edellisen kakkosen Vion perään. Jostain syystä lähes parivuotias striimihitti West Side Baby (#4) ei ollut Violla mukana, vaan vasta nyt Nonsensella. Aiemmista Ibe-albumeista Ibelius (2019) oli myös kakkonen ja Perkele! (2020) kolmonen.

Sellaisten esittäjien joukossa, jotka eivät ole koskaan yltäneet listakärkeen, tuo kolme kakkossijaa on paras saavutus. Trion ovat heistä aikaisemmin saaneet kokoon Village People, Eva Dahlgren, Ace of Base ja Evelina. Dahlgren on kyllä paalupaikan välttelijänä omaa luokkaansa, sillä hänen cv:ssään on peräti yhdeksän Top 5 -albumia.

Koska Ibekään ei onnistunut syrjäyttämään Gettomasaa, tämän Vastustamaton viettää jo viidettä viikkoa listakärjessä. Taitaa viettää myös vuodenvaihteen yli, vaikka tuore Costi-albumi Limbo sen hetkellisesti ohittaisikin. Mitään erityisen vetovoimaisia joulujulkaisuja ei näytä ilmestyneen.

1 kommentti: