keskiviikko 7. elokuuta 2019

Sata pisintä #35

Sarjassa katsastetaan esittäjät, joilla on pisin ansioluettelo eli eniten merkintöjä Suomen albumi- ja hittilistoilla vuosina 1960–2018. Kaikki tuon ajan listalevyt löytyvät Sisältää hitin -sivustolta. Klikkaa kuvatiedosto suuremmaksi.

Reijo Taipale 20 + 28 = 48


Taipaleen listauraan mahtuu albumeissa 22 ja hiteissä 14 vuoden tauko, joten 1970-luku jäi vaille merkintöjä. Paras albumilistasija on vuodelta 2014, eikä sitä tuonut  kokoelma, joita luetteloon mahtuu yhdeksän. Edes Satumaa ei päässyt singleykköseksi, mutta radiolistan kärkeen mentiin yhteislaululla Topi Sorsakosken kanssa. Aikahaarukka huimat 52 vuotta.


3 kommenttia:

 1. Huomasin, että Billboard on lisännyt vihdoin ne kaksi puuttuvaa latauslistaa loppuvuodelta 2017.

  https://www.billboard.com/charts/finland-digital-song-sales/2017-12-23
  https://www.billboard.com/charts/finland-digital-song-sales/2018-01-03

  Suomi 100 näkyy hyvin ensimmäisellä listalla...

  VastaaPoista
 2. Jaahas, että nuo listat näkyvät nyt kokonaisina maksuttomillakin sivuilla? Laitanpa linkin blogiin.

  VastaaPoista
 3. En usko että nuo listat ovat kokonaisina maksuttomia pysyvästi - kun avaa sivun tulee ilmoitus että "The Biz premium subscriber content has moved to Billboard.com/business. To simplify subscriber access, we have temporarily disabled the password requirement", joten lienee kyse väliaikaisesta tilanteesta.
  (Kaikki listasijoitukset ovat kuitenkin olleet saatavilla maksuttomina Billboard Chart Search-haun kautta, joka ei viimeisimmän sivustopäivityksen jälkeen enää näytä olevan saatavilla...)

  VastaaPoista