maanantai 12. elokuuta 2019

Sata pisintä #33

Sarjassa katsastetaan esittäjät, joilla on pisin ansioluettelo eli eniten merkintöjä Suomen albumi- ja hittilistoilla vuosina 1960–2018. Kaikki tuon ajan listalevyt löytyvät Sisältää hitin -sivustolta. Klikkaa kuvatiedosto suuremmaksi.

JVG 5 + 44 = 49


Taas on paljon esittäjänimiä hitinnimien höysteenä. Merkillepantavaa kuitenkin, että isoimmat hitit Popkorni, Hehkuu, Tarkenee ja Älä jätä roikkuu on saatu aikaan ilman kreditoituja vierailijoita. Ainoalla radioykkösellä Huominen on huomenna oli sentään mukana Anna Abreu. Neljäs albumi 247365 jäi häpeällisesti kakkoseksi, mutta kompensoi erhettään isolla listaviikkomäärällä. Aikahaarukka kahdeksan vuotta.

3 kommenttia:

  1. Onko Teemu Brunila osa JVG? Ainakin parhaimmat JVG Hehkuu, Tarkenee ja Älä jätä roikkuu eivät olisi mitään ilman Teemua.

    VastaaPoista
  2. Vaikka Hombre ylsi alun perin latauslistan sijalle 20 (kuten on merkitty tähän), se nousi tammikuussa 2018 sijalle 7.

    VastaaPoista
  3. Tuo on totta ja näkyy myös pistetaulukossani, mutta nuo vuodenvaihteen jälkeiset paluut on hankalia mun päivitysteni kannalta...

    VastaaPoista