keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Eetteriä tuuletetaan

Radiolistalle oli luvassa tukku muutoksia joulubiisien katoamisen myötä, mutta tukusta tuli odotettuakin muhkeampi. Moni välillä kulkusten kilinälle tilaa tehnyt hitti kimposi korkeammalle kuin koskaan, näin: 3 (16) Antti Tuisku: Hyökyaalto, 4 (24) Jippu & Samuli Edelmann: Pimeä onni, 5 (60) Teleks: Tyttö joka katsoo merelle, 6 (27) Take That: The Flood, 12 (57) Cee Lo Green: Fuck You.

Näiden imussa yläpäähän kihosi myös ensikertalaisia. Sinä olet minä (34–8) on Anna Puun kakkosalbumin toinen Top 10 -hitti, samoin Mä annan sut pois (39–10) Laura Närhen esikoissoololta. Vanhana vuonna nihkeästi soinut Michael Jacksonin ja Akonin Hold My Hand reinkarnoitui 55. sijalta 13:nneksi. Hanna Pakarisen ja Kaija Koon albumien kakkoslohkaisut Se yksi ainoa ja Rakkaus on voimaa näyttäytyvät sijoilla 19 ja 22.

9 kommenttia:

 1. Hyviä kappaleita suurin osa. Hienoa, että vihdoin esim. Anna Puun upea kappale pääsee soimaan radioissa ja hyvä, että radiot vähän vaihtelee soitettavia kappaleita. Liikaa soi samat kappaleet.

  VastaaPoista
 2. Hups, piti vähän korjailla tekstiä tarkistuksen jälkeen. Laura Närhen keväinen Jää mun luo kävi vain 12:ntena.

  VastaaPoista
 3. Se on muuten 'Sinä olet minä' eikä 'Sinä ja minä'. Onko tietoa mihin ovat jääneet tämän viikon listat, eivät löydy IFPIn sivuilta ainakaan.

  VastaaPoista
 4. Veikkaan, että Ifpi julkaisee listat huomenna, kun tänäänhän on loppiainen.

  VastaaPoista
 5. Voice julkaisi kyllä Latauslistan sivuillaan. On se kumma kun edes ifpi ei loppiaisen vuoksi laita listoja sivuilleen. Toivottavasti edes tänään julkaistaan, jouluna piti odotella hirveästi.

  VastaaPoista
 6. Radiolistoja ei ilmeisesti tavallisille pulliaisille ole nähtävissä kuin top 20:n osalta Novan sivuilla?

  VastaaPoista
 7. Ei tietääkseni ole missään. Ennen vanhaan Top 40 ilmestyi Markkinointi & Mainonta -lehdessä.

  VastaaPoista
 8. Olenko ymmärtänyt väärin että Radio Novan julkaisema Suomen Suosituimmat TOP 20-lista on sama kuin Music Control -radiolistan Top 20, koska 12.1 päivitetty lista ei vastaa Listablogissa (5.1) julkaistua listaa; esim. Antti Tuisku oli listablogin mukaan kolmas ja Samuli Edelmann & Jippu neljäs, Novan julkaisemalla listalla nämä kaksi ovat toisin päin. Teleks on yhdellä viidentenä toisella seitsemäntenä, Take That kuudes tai kahdeksas, Laura Närhi on joko sijalla 10 tai 11 jne. Onko kyseessä väärinymmärrys minun puolelta tai ovatko Suomen Suosituimmat listan edellisen viikon suluissa oleva sijoitus väärä?

  VastaaPoista
 9. Novassa näyttävät edelliset sijoitukset olevan kahden viikon takaa. Muuten listat ovat samat.

  VastaaPoista