perjantai 13. maaliskuuta 2020

Peruutustunnelmissa

Viruksilla ei ole suoraa vaikutusta striimi- ja radiolistojen mekaniikkaan, ja kun listat tällä viikolla julkaistiin ajallaan, katsellaan niitä. Radiosoitossa tapahtuu taas niukasti – pikemminkin edetään peruutustunnelmissa, koska alimmillaan jo sijoille 67 ja toistasataa valahtaneet vanhat ykköset Irinan Haluun olla yksin ja Arttu Wiskarin Suomen muotoisen pilven alla ovat jälleen Top 10:ssä.

Behmin kymmenen viikkoa jatkunut valtakausi on nyt loppumisuhan alla, sillä Elastisen ja Jenni Vartiaisen Epäröimättä hetkeekään eteni desimaalietäisyydelle. Tänään julkaistu Behmin kakkossingle Tivolit ei vaikuta Hei rakkaan radiosoittoon pitkään aikaan, mutta näkyisikö kauan vahvana jatkuneessa striimauksessa notkahdus?

Tuskinpa, jos katsoo vaikka JVG:n striimikäyriä. Tällä viikolla duon tuorein hitti Pintakaasulla putosi alemmas (#29) kuin 44 viikkoa aikaisemmin julkaistu Ikuinen vappu (#26). Vapun ennätysviikot (57) jättävät varjoonsa muiden hittien kunnioitettavan sinnikkyyden: esimerkiksi MKDMSK:n Surullinen klovni on Top 50:ssä 44. kertaa ja Lewis Capaldin Someone You Loved 34. kertaa, vaikka sen korkein sija oli vain 12.

MKDMSK:n biisillä vieraillut Pyhimys on mukana myös päivän takamatkasta huolimatta ykkösdebyyttiin yltäneellä Cledos-sinkulla Kysymys. Se on Teflon Brothers mukaan lukien Pyhimyksen seitsemäs suoratoistoykkönen ja jo 33. Top 10 -hitti. Kuvan Cledos on kärjessä ensi kertaa – kestohitiksi osoittautunut hieno Japanese Drip oli ylimmillään kolmosena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti