keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Avan maksimointia

Spotifyn päivälistan kärkipaikkoja on jakanut viime päivinä keskenään hyvin tasaväkinen kolmikko. Esimerkiksi tänään kärjestä kolmoseksi putosi edellinen viikkoykkönen, Cledoksen Kysymys, ja paalupaikalle palasi siellä jo kerran pistäytynyt Behmin uutuus Tivolit. Kolmantena mitaleita vaihtelee aina vain viehkoutensa säilyttävä The Weekndin Blinding Lights.

Vähän alempana kärkkyy kaksi kiinnostavaa kahden hitin yrittäjää. Amerikkalainen Doja Cat on edennyt sijoille 10 ja 11 keskenään sangen erilaisilla biiseillä, viimevuotisen albumin irrotuksella Say So ja Birds of Prey -leffassa soivalla Boss Bitchillä. Tuo albumi Hot Pink (kuvassa) ylitti viime sunnuntaina pitkän kiipeämisen jälkeen Top 20 -kynnyksen.

Ava Max pitää puolestaan sijoja 13 (Salt) ja 15 (Kings & Queens). Hänellä on samanlainen tupla radiolistan numeroina 11 ja 12, mutta siellä Saltin seurana on edellinen single Torn. Kings & Queens on erään uutisen mukaan ”the official lead single for her upcoming debut album”, mutta albumista ei edelleenkään tiedetä tuon enempää. Max on noukkinut hyviä listasijoja jo seitsemällä biisillä (mukaan lukien Alan Walker -yhteistyö Alone Pt II) – olisiko hän peräti historian parhaiten ilman yhtään albumia menestynyt artisti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti