tiistai 28. kesäkuuta 2011

Sisältää hitin

Radiolistan Top 20:stä ei juuri keksi muuta raportoitavaa kuin Sunrise Avenuen nousun (I Don’t Dance 29–14), joten entäpä sen ulkopuolelle jääneet biisit? Eniten ihmetyttää se, että kun kerrankin tykkään jostain Anna Abreun esityksestä (Redrama-duetto Worst Part Is Over), se ei pysty ylittämään single- eikä radiolistan Top 20 -kynnystä. Paria edeltäjäänsä harvemmin soivat myös Kim Heroldin Before I Marry You (42) ja Madconin Outrun the Sun (72).

Hyvää vauhtiaan (3) sen sijaan jatkaa Haloo Helsingin Maailman toisella puolen, joka on jo kerännyt radiosoitosta yhden ja singlemyynnistä lähes kahden napin verran pisteitä – albumilistalta kylläkin voisi tulla lisää. III on toki roikkunut Top 50:ssä sinkkusukseen kannattelemana, mutta ei ole uhkaillut tuoreeltaan saavutettua, verrattain matalaa 16. sijaa. Nyt siitä pyörii jonkinkokoinen tv-kampanja, joka saattaa olla sysäys yllättävänkin korkealle. Hittihän soi ahkerasti jopa Radio Suomessa.

2 kommenttia:

 1. Kuinka korkealla Sunrise Avenuen edellinen hitti "Hollywood Hills" oli Radiolistalla, tiedän sen pyörineen kauan siinä neljännen ja viiden sijan paikoilla mutta oliko se ollenkaan Top3:ssa koskaan. Sunrise Avenue mainitaan mielestäni usein yhtyeenä joka pärjää radiolistoilla paremmin kuin myyntilistoilla, joten kuinka monta Radiolistan Top 20-sijotusta he ovat poimineet matkan varrella? Ainakin "Fairytale Gone Bad" ja "Forever Yours" oli radiolistan ykkösinä, kuten varmaan myös "The Whole Story" sekä luultavasti myös "Diamonds" koska se nousi Rumban Top 50-listan kärkeen mutta oli single-listalla vain sijalla 14. Listablogista muistan lukeneeni "Not Again" biisin olleen 11. sijalla radiolistalla (Saksassa biisi ei noussut edes single listan Top 100-listalle) mutta entäs ne muut?

  VastaaPoista
 2. FAIRYTALE GONE BAD 1
  FOREVER YOURS 1
  DIAMONDS 1
  THE WHOLE STORY 2
  NOT AGAIN 6
  WELCOME TO MY LIFE 13
  HOLLYWOOD HILLS 3

  Sillä lisäkaneetilla, että sijat ennen vuotta 2008 ovat minun kokoamastani Suomen Radiolistasta, myöhemmät Music Control -listasta.

  VastaaPoista