lauantai 15. huhtikuuta 2017

Laiha latauslohtu

Viikon takaisen postauksen kommenteissa kävi ilmi, että tuolloista latauslistaa on korjattu lisäämällä debyyttinä ykköseksi The Rasmus paluusinkkuineen Paradise. Merkittävä lisäys biisin statuksen kannalta, sillä se ei yltänyt Top 50 -striimilistalle ja vajosi latauksissakin saman tien 16:nneksi. Kohtalokkainta lienee silti huono radiomenestys (#93) – edellisellä albumilla (2012) Rasmuksen maineenrippeitä hittibändinä piti yllä juuri radiosoitto.

Eilisen latauslistan seitsemänneksi ilmaantui Die with You, Beyoncén kappale joka näki päivänvalon Tidalissa jo kaksi vuotta sitten. Nyt se lanseerattiin videon ja latausjulkaisun kera, mutta ei löydy vieläkään Spotifyn valikoimista. Tuo todennäköisesti lyhyeksi jäävä tilastovisiitti on kaikessa vaatimattomuudessaan tyypillistä Beyoncéta Suomen listoilla – megatähtimaine ja raaka data eivät oikein kohtaa.

Pari duettoa poislukien rouvan ura on jo toistakymmentä vuotta ollut meillä merkillisen hititön. If I Were a Boy (2008) sentään jaksoi radiolistan kärkikymppiin. Ruotsissa samainen levytys juhli neljä viikkoa singletilaston ykkösenä, ja Halo (2009) vietti Top 50:ssä yli vuoden! Molemmat sinkut sisältänyt I Am Sasha Fierce -albumi onnistui meillä väistämään listavelvollisuutensa kokonaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti