sunnuntai 9. kesäkuuta 2024

Hyvä ja huono päivä

Perjantaina radiolistan ykköseksi eteni Benjaminin ja Bessin Paremmin ku kukaan muu. Samana päivänä dueton kumpikin osapuoli julkaisi erillään uuden singlen, ja vastaanotto oli aika paljon vaisumpi. Bessin Kyyneleet sateessa debytoi Spotifyn päivälistan 25:ntenä ja Benjaminin Vanha minä vainaa sijalla 48. Uutuusbiisien välisessä vertailussa ne jäivät sijoille 7 ja 12.

Benjamin ei ole aiemmin päässyt radiolistalla kuin 20:nneksi (Minä-minä-maa 2023), mutta Bessillä on kosolti kokemusta sen valtiaana olosta. Ram pam pam (2022) pysytteli kärjessä kymmenen ja Elastisen kanssa esitetty Pimee (2023) kahdeksan viikkoa. Myös hänen toiseksi suurin täyssoolohittinsä Sammumaton (2022) pärjäsi radiossa selvästi paremmin kuin striimeissä (sijat 3 ja 15), joten Kyyneleet sateessa saattaa vielä saada paljon soittoa.

Benjaminkin peittosi päivälistastriimeineen kaikki ulkomaiset uutuudet, myös Espresso-hitillään hienosti suoriutuneen Sabrina Carpenterin follow-upin Please Please Please (#58). Asetelma on siis palautunut hetkellisen eurovisiohäiriön jälkeen – finaalin jälkeisenä päivänä Top 10:ssä oli kuusi ulkomaista, joista viisi viisuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti