tiistai 3. lokakuuta 2017

Viiden vuosilistasijan promo

Elokuussa Nelosen radiot alkoivat veivata Kaija Koon ja Cheekin viimevuotista duettoa Nää yöt ei anna armoo niin määrätietoisesti, että se palasi radiolistan neljänneksi. Se kartutti saldoaan numeroilla 21–4–9–14–18–37, mikä tiesi etenemistä 2016-hittivuosilistalla 22. sijalta 17:nneksi. Sijoitus on korjattu nettiarkistoihini.

Elvytys liittyi tietenkin siihen, että kumpikin artisti on mukana parhaillaan pyörivällä Vain elämää -kaudella. Menneellä viikolla biisi voitiin siirtää syrjään, kun Koon uusi versio Cheekin kappaleesta Syypää sun hymyyn diagnosoitiin airplay-kelpoiseksi. Se ja toinen Cheek-kierrätys, Jenni Vartiaisen Keinu, nousivat kerralla yli 50 sijaa 30 soitetuimman joukkoon.

Tästä voisi kalkuloida, että Cheekin tulevalla Kaija Koo -tulkinnalla on myös portit avoinna tehorotaatioon. Mutta päinvastaisiakin signaaleja löytyy. Viiden vuoden takainen Vain elämää -visiitti ei kaikessa menestyksekkyydessään poikinut miehelle yhtään radiohittiä, eikä toisaalta viimeaikainen Profeetat-projektikaan. Striimi- ja latausykkönen Sinä ansaitset kultaa ei vielä mahdu Top 100 -radiolistalle, mutta näyttää nappaavan jonkin sijan ensi kerralla – kyllä: Nelosen radioiden soitoilla.

1 kommentti:

  1. Cheek ja Kaija Koo. Suomalaiset tykkäävät koska laulavat yhtä kamalan kuuloisesti kuin keskiverto suomalainen karaokessa. Ei tarvi hävetä kun ei oo lauluääntä itselläkään...

    VastaaPoista