sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Melkein puolet piirakasta

Tämän viikon Top 100 -radiolistalla Warner Musicin osuus soittopisteistä nousi 40,6 prosentista 44,4 prosenttiin eli aika paljon kerralla. Vaikka Vain elämää -seiskakaudella on palattu harharetkiltä täyteen Warner-ruotuun, tuo ei selitä piirakkapalan kolossaalisuutta. Listan neljä ensimmäistä ovat Warnerin julkaisuja, mutta eivät Vain elämää -esityksiä.

Toki moni artisti on tuttu ohjelman aiemmilta kausilta: ykkösinä jatkavat Antti Tuisku ja Erin (Aamukuuteen), toisena on Vesala (Muitaki ihmisii) ja kolmantena JVG (Älä jätä roikkuu). Neljänneksi harppasi Perfect, joka on nyt kolmanneksi korkeimmalle kiivennyt Ed Sheeranin radiohitti – Shape of Youn ja Thinking Out Loudin jälkeen. Sitten viitonen, seiska ja kasi ovat niitä perjantai-illan tv:stä tuttuja.

Joskus vanha hitti lähtee uuteen nousuun ikään kuin signaalina siitä, ettei saman artistin uusi kappale vastaa odotuksia. Hulluuden highway harppasi 14:nneksi samaan aikaan kuin tuore Haloo Helsinki! -single Tuntematon viruu sijalla 37. Se olisi noille tienoille jäädessään bändin toinen peräkkäinen radioflopahdus – Oh No Let’s Go hyytyi 24:nneksi. Sen sijaan Hulluuden highway on matkalla vuoden kovimmaksi radiohitiksi, vaikka ei viikkolistan ykkössijaa saavuttanutkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti