perjantai 20. lokakuuta 2017

Kelpaa edelleen

Vaikka neljä ensimmäistä Cheekin esitystä Vain elämään seiskakaudella debytoivat striimilistalla ylempänä kuin muut samanpäiväiset, niin viides enää ei. Hänen Juha Tapio -tulkintansa Älä lähde vielä pois debytoi eilen 11:ntenä, mutta Sannin Kelpaat kelle vaan syyhki peräti kakkoseksi. Spotifyn päivälistoilla se komeili jonkin aikaa kärjessä ja teki sitten tilaa kestosuosikki Rockstarille, jonka viikkolistahegemonia ei edelleenkään näytä uhatulta.

Alkuperäinen Kelpaat kelle vaan julkaistiin vuonna 2006 ja oli Juha Tapion ainoa ykkönen Rumban 50 hittiä -listalla. Yhden paalun sai silloin myös Sanni-version taustabändi Apocalyptica, jolla on nyt uransa ensimmäinen striimihitti (ainakin Suomessa).

Jousikotvan menestys myös uhmasi trendiä, joka on ollut nähtävissä siitä lähtien kun Vain elämää -biisit tulivat saataville heti tv-esityksen jälkeen: loppupään jaksojen tulkintoihin ei enää reagoida alkupään veroisesti. Vuosi sitten kahden viimeisen eli Mikko Kuustosen ja Anna Puun päivien tilastollinen anti jäi hyvin laihaksi. Viimekeväisen kuutoskauden erikoinen ilmiö oli se, että vaikka Robin ja Nikke Ankara tekivät selvästi parhaat striimitulokset, niin heidän omista hiteistään tehdyt versiot eivät kiinnostaneet juuri ketään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti