torstai 26. tammikuuta 2012

Sulle pysti, mulle myynti

Vaikka You Tube -lataukset ovat jyrkästi harvenemaan päin ja radio vaikenee, Robinin Frontside Ollie kiipesi singlelistan kärkeen. Promootiokäynti nosti myös aiemmin vain latauslistan pohjilla käyneen Emeli Sandén Daddyn viidenneksi. Näkyvimmin skotti esiintyi perjantain Emma-gaalassa, ja vain tunti myöhemmin saatiin lisää FST/SVT:n Skavlanissa.

Emma-voittajat Jukka Poika ja Tuure Kilpeläinen palasivat myös täpärästi latauslistalle, mutta gaalan vaikutus albumimyyntiin jatkuu perinteisen olemattomana. Päinvastoin ne ehdokkaat näyttävät nousevan, joita ei palkittu tai päästetty esiintymään: Erin, Suvi Teräsniska, Juha Tapio, Topi Sorsakoski...

Kahden paalupaikan jälkeen Herra Ylppö ja Ihmiset debytoi albumitilaston kakkosena Adelen takana. Mies ja nainen ei saanut seurakseen kuin yhden tulokkaan, kun aiemmin Top 10:ssäkin pistäytynyt Lamb of God ilmaantui nihkeästi sijalle 46. Lähes vuosi sitten viikon ajan listalla viihtynyt Mirel Wagner palasi arvatenkin Nyt-liitteen hehkujutun siivittämänä 23:nneksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti