tiistai 24. tammikuuta 2012

Pelipojan paluu

Radiolistan tämänviikkoiset muutokset ovat pieniä: Nickelbackin When We Stand Together palasi ykköseksi ja Herra Ylppö & Ihmisten Mustat hevoset eteni kolmanneksi. Enemmän kiinnostavat poissaolijat. Isojen levyfirmojen julkaisut käsittääkseni päätyvät mittauskoneistoon liki automaattisesti, mutta voiko pitää paikkansa, että Frontside Ollie (Universal) ei menneen viikon aikana soinut Top 100 -sijoituksen edestä?

Todennäköinen koneistosta puuttuva listalle kuuluja on Timo Pieni Huijauksen Pleiboi (Rähinä), jota kuulee ainakin Yle X:n, The Voicen ja NRJ:n rotaatiossa. Singlelistan viidestoista sämplää kertosäkeekseen Ann Christinen biisiä Playboy (1966), joka aikanaan sijoittui Suomen euroviisuedustajana kymmenenneksi ja singlelistalla kahdeksanneksi.

Ennen Pleiboita tilastossa ei ole koskaan nähty biisiä, joka lainailisi tai kierrättäisi euroviisujen Suomen kilpailukappaletta. Viisi vuotta sitten The Ratzz julkaisi Top 10 -albumin Hard Ratzz Hallelujah, mutta sen pramealla tietokoneanimaatiolla ryyditetty nimiraita ei menestynyt singlenä – kuten eivät muutkaan tuolloiset Hard Rock Hallelujah -väännökset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti