tiistai 15. helmikuuta 2011

Valvojan kannatti kuolla

Radiolista näyttää tällä viikolla virkoavan horroksestaan ja imevän voimaa kevään uutuuksista. Panic! at the Discon The Ballad of Mona Lisa loikkasi 27 sijaa kahdeksanneksi ja The Soundsin Better Off Dead peräti 67 porrasta sijalle 13. Panicille ei ole ennen kertynyt radiohittejä, ja Soundskin petrasi laakista toissavuotisen No One Sleeps When I’m Awaken 15. sijaa.

Kotimaan vakiosoitetuista Sunrise Avenuen Hollywood Hills eteni 29–14 ja Happoradion Ahmat tulevat 27–17. Vanhoista kannattajista NRJ ja The Voice näyttävät kuitenkin noteeranneen Sunrisen kaupallisen alamäen eivätkä ole vielä päästäneet tuoretta sinkkua lainkaan ääneen. Enemmän niiden makuun on 20–12 nouseva Usherin More.

Moni muukin singlelistasuosikki lähestyy 20 soitetuimman rajaa: 24:ntenä Madonnan muinaista Who’s That Girliä mukaileva David Guettan Who’s That Chick, 25:ntenä Wiz Khalifan Black and Yellow, 28:ntena Adelen Rolling in the Deep ja Petri Nygårdin ykkössinkku Selvä päivä sijalla 30. Viisi kuukautta ilmestymisensä jälkeen Suvi Teräsniskan Jos mikään ei riitä ylitti lopulta Top 10 -kynnyksen Iskelmä-radion ronskilla myötävaikutuksella.

2 kommenttia:

  1. Mistäs tuo ikivanha Discon 'Ketä sinä odotat' yhtäkkiä ponkaisi? Ja miksi?

    VastaaPoista
  2. Jos puhut Novan sivuilla olevasta versiosta, niin se on jokin häiriö. Kahdeksantena ei ole Disco vaan Panic at the Disco.

    VastaaPoista