tiistai 14. syyskuuta 2010

Putoamalla nousuun

Alejandron yhdeksänviikkoisen ykkösputken pää näkyi jo viime viikolla pisteiden pudottua yli 20 prosenttia, ja tämänpäiväisellä Music Control -radiolistalla se tuupertui kuudenneksi. Uusi valtias on Laura Närhen Tämä on totta, joka popradioiden ohella pääsi ääneen myös Iskelmän taajuuksilla.

Tasainen pistetilanne mahdollistaa näyttävät nousut, ja kuten tavallista niiden takana oli nytkin pääsy Radio Novan rotaatioon. Siis näiden niiden: Volbeatin Fallen (28–5), Eliza Doolittlen Pack Up (40–7) ja Hanna Pakarisen Paperimiehen tytär (31–15). Volbeat Novalla kuulostaa asetelmana aika repäisevältä, ja vielä säyseän biisin kuultuaankin ihmettelee sitä, että se otettiin mukaan näin nopeasti. Huomenna ilmestyvä albumi paininee Linkin Parkin kanssa ensi viikon ykkössijasta – itse toivon kärkikahinoihin ihan muita äänitteitä.

Listan syyspyyhkäisy on nyt toteutunut, kun vanhoista jääristä Stereo Lovekin putosi lopulta 15–40. Mutta sekaan 36:nneksi pulpahti taas PMMP:n Lautturi...

3 kommenttia:

  1. Hyvä että radiolle kelpaa rock-musiikki yhdysvaltojen ulkopuolelta. Volbeat on ihan ok bändi.

    VastaaPoista
  2. RÄYH. Ens viikon uutuuksissa kannattaa muistaa myös uusi Hevisaurus. Meillä ainakin syödään hevipitsaa. RÄYH.

    VastaaPoista
  3. Hevisaurus on tuttu keissi, tunnen yhden 6-vuotiaan fanin. Mutta hänenlaisensa eivät välttämättä tarvitse uutta levyä heti julkaisuviikolla. Ja arveluttaa omiin biiseihin tukeutuminen, koska heviversiot vanhoista lauluista tuntuivat ekalla levyllä tehoavan parhaiten.

    VastaaPoista