maanantai 7. elokuuta 2017

Lomakooste

Lähimenneisyyden listoissa on ollut tavallista vähemmän raportoitavaa. Etenkin radiolistassa, jonka Top 40 koostui viime viikolla tasan samoista biiseistä kuin edelliselläkin, eikä mikään niistä liikahtanut kahdeksaa pykälää enempää. Eniten ehkä ihmetyttää, miksi yleensä radion suosiman Arttu Wiskarin striimihitti Meidän biisi ei vieläkään ole sijaa 29 korkeammalla.

Spektin Juna pistäytyi muutaman kerran Spotifyn päivätilaston kärjessä Despaciton edellä, mutta kun ohitus lopulta onnistui myös viikkotasolla, uudempi biisi kiilasi ykköseksi. Profeetat palasi paalupaikalle kolmos- ja nelossijojen jälkeen Eyo-sinkulla, ja viikko myöhemmin julkaistu Pipefest saattaa tuoda staraduolle kaksoisjohdon seuraavalla striimatuimmat-listalla.

Eniten on tapahtunut albumilistalla, eikä pelkästään Linkin Parkin ansiosta. Aiemmin kakkoseksi yltänyt Wintersun debytoi ykkösenä, ja toisella viikollaan The Forest Seasons rojahti 19:nneksi, mikä on viikkolistahistorian toiseksi kovin pudotus ykkössijalta. Alice Cooper (Paranormal #9) palasi kärkikymppiin 23 vuoden tauon jälkeen, mutta Arcade Firen aloitus (#30) on vaisu siihenkin suhteutettuna, että Everything Now julkaistiin perjantain sijasta vasta maanantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti