keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Reach out, Tuomo there

Vaikka Tuomon uusi musiikki on nuljahtanut ulos vanhan kannattajansa Yle X:n parametreistä – mikään Reaches Out for Youn raita ei ole soinut kanavalla kolmea kertaa enempää – niin kauppa käy komeasti: My Thingin kahdeksannesta sijasta petrattiin kakkoseksi. Kyseessä on muuten eka suomalaisen miesartistin englanninkielinen Top 10 -albumi sitten Ari Koivusen yli puoli vuotta vanhan kakkoslevyn. Ehtiiköhän kukaan muu messiin ennen Koopia?

Ykköseksi pääsystä Tuomo tuskin edes haaveili, mutta Bruce Springsteenin kärjessäpysyminen on mainittava saavutus siihen nähden, että viime viikon uutuuksista kaikki kuusi muuta putosivat saman tien ulos. Tämänviikkoisista sama kohtalo odottaa ensikertalaisia Cannibal Corpse (25) ja Deathstars (32), mutta messevä medianäkyvyys hidastanee Samae Koskisen (11) ja Waldo’s Peoplen (13) alamäkeä.

Huomenna julkaistava latauslista tarjoaa todisteen siitä, että muutkin tv-ohjelmat kuin Idols voivat stimuloida porukan ostamaan vanhoja hittejä. Mukana on näet Heartin Alone, jota Timo Kotipellon johtama kuoro versioi Nelosen Kuorosota-ohjelmassa – vieläpä viimeisenä listankeruupäivänä. Alone oli singlelistamme sijalla 11 loppukesällä 1987, ja emoalbumi Bad Animals kiipesi peräti kakkoseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti