maanantai 29. syyskuuta 2008

Tunnista maailma

USA:n megatähtien vuonna 1985 kimpassa veisaama We Are the World oli meilläkin suuri hitti kiiveten sekä single- että jukebox-listan ykköseksi. Osanottajien voimaa kuvattakoon yhdellä numerolla: he ovat tähän mennessä julkaisseet yhteensä 63 Suomen albumilistan kärkikymppiin noussutta albumia. Toisaalta seassa oli nimiä, joita hieman yllättäenkin ei ole ikinä näkynyt täkäläisissä tilastoissa, kuten Bette Midler ja Daryl Hall & John Oates.

Voi ei, nyt menin paljastamaan osan vastauksesta. Juttuni pointti on nimittäin kiperä nettivisa, jossa pitäisi valokuvasta tunnistaa kaikki We Are the Worldillä laulaneet tähdet. Kannattaa oman testinsä jälkeen katsoa, kenet on tunnistettu useimmin ja ketä ei juuri lainkaan. Ja satsaa oikeinkirjoitukseen! Omako tulokseni? 36/38...

3 kommenttia:

 1. 36 on todella kova tulos. Itse sain vaivaiset 22 oikein, ja sekin oli tulosjakaumassa paremmasta päästä.

  VastaaPoista
 2. Kyllä mullakin oli pari harha-askelta, en esimerkiksi tiennyt kuinka Lindsey Buckinghamin etunimi kirjoitetaan. Ja Steve Perryn tilalle tarjosin sinnikkäästi Joe Perryä. Toisaalta olisin osannut nimetä Pointer Sistersin jäsenet erikseen, kun nyt sinne kelpasi yhteisnimi. Huey Lewisin taustasoittajia en todellakaan.

  VastaaPoista
 3. 26/38. Bob Geldof ja Bruce Springsteen menivät ihan arvalla, en tunnistanut itse kuvasta. Takarivi oli täysin mahdoton Lionel Richietä lukuun ottamatta.

  Loistava visa!

  VastaaPoista