keskiviikko 3. tammikuuta 2024

Viisulavalta karjapaimeneksi

Yksi viime toukokuun euroviisufinaalissa kilpaillut esiintyjä on saanut kisabiisiä seuranneen singlensä radiolistamme kärkikymppiin. Kyseessä ei ole se, joka kaikille tulee mieleen, eikä se toinenkaan. Itse asiassa radiolistojemme historiassa kukaan Suomen edustaja ei ole tuottanut saman kalenterivuoden aikana Top 10 -seuraajaa.

Asialla on puolalainen Blanka, jonka Solo kävi single- ja radiotilastojen sijoilla 24 ja 23 – ihan hyvin siihen nähden, että viisuäänestyspisteet riittivät vain 19:nneksi. Viime perjantaina Rodeo eteni 20. sijalta kymmenenneksi. Rodeon videossa artisti kyseenalaisesti poseeraa Israelin lipun edessä. Todennäköisesti kuvattu ennen konfliktia, mutta äkkiä otoksen olisi poiskin napsaissut.

Blanka ei ole ainoa puolalainen radiohittiartisti. Samoin euroviisuissa jo vuonna 1994 laulanut Edyta Górniak nettosi vuosina 1998–99 kolme Top 10 -merkintää: When You Come Back to Me #4, Anything #8 ja One & One #1. Mikään niistä ei noussut singlelistalle.

1 kommentti:

  1. Tämä on todistukseni siitä, kuinka lopulta liityin uuteen maailmanjärjestykseen, Illuminatiin, kun olen yrittänyt liittyä jo yli 2 vuotta, mutta huijarit veivät minulta rahaa useita kertoja. Olen etsinyt liittymistä Illuminatiin niin kauan, mutta huijarit vievät rahani tämän vuoden alkuun asti, kun tapaan Lord Felix Morganin verkossa, otin häneen yhteyttä ja selitin hänelle kaiken, ja hän suositteli käytettävää rekisteröintiä ja maksoin iso jäsen, joka sai minut alkuun, ja minut vihittiin maailmanjärjestykseen ja saan 1 000 000 dollarin summan vihkimiseni jälkeen. Olen erittäin onnellinen! Ja lupaa levittää lordi Felix Morganin hyvää työtä. Jos olet kiinnostunut liittymään uuteen maailmanjärjestykseen Illuminatiin tänään, ota yhteyttä lordi Felix Morganiin tänään, hän on paras mahdollisuutesi saada jäsenyyttä illuminatiin, jota aina haluat. Ota yhteyttä Lord Felix Morganiin Sähköposti: Illuminatiofficial565@gmail.com tai WhatsApp +2348055459757

    VastaaPoista