perjantai 5. tammikuuta 2024

Lyhennettyi nimii

Oli nähtävissä, että viikon takaisesta Top 40 -singlelistasta vaihtuisi ainakin 27 – tarkkailtavana oli vain se, korvautuvaisivatko joululaulut pelkillä re-entryillä vai tunkisiko sekaan myös uutuuksia. Tunki kyllä, neljä – korkeimpana seiskasijalla MDS:n, Lauri Haavin ja Ettan Kolmestaa. Jo vuoden 2021 musauutisissa mainittua MDS-albumia ei ole näkynyt, mutta eri vokalistien avulla on netottu jo viisi Top 20 -hittiä.

Vuodenvaihteen re-entryillä on tapana palailla odotetussa järjestyksessä, mutta joskus jollekulle avautuu läpilyönnin paikka. Lokakuussa ilmestynyt Mirellan Sua sattuu ei vanhana vuonna yltänyt 24. sijaa ylemmäs, mutta tilastoitui nyt 17:nneksi. Saa nähdä, mihin suuntaan eilen julkaistu seuraaja Timanttei sysää edeltäjänsä.

Muutama loppuvuoden kärkipäässä kävijä (Jenni Vartiaisen Lanka ja Elastisen & Käärijän Toiset samanlaiset) ei toipunut pikaisesta pudotuksestaan kyetäkseen hyödyntämään joulunjälkeistä imua. Käärijä on netonnut Cha cha chan jälkeen jo neljä Top 10 -merkintää, mutta ne ovat vajonneet unohduksiin toinen toistaan nopeammin. Elastinenkin vietti aktiivisen syksyn ja johtaa radiolistaa Bess-yhteistyöllään Pimee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti