tiistai 19. helmikuuta 2013

Nelinkertainen haloo-huuto


Radiolistan kärkikaksikolla on tavallista kovemmat soittomäärät, ja asemakohtaiset profiilit muistuttavat niin paljon toisiaan, että Anssi Kela voitaneen jo nyt julistaa ensi viikon ykköseksi. Levoton tyttö on valloittanut samat asemat kuin J. Karjalaisen Mennyt mies ja päälle vielä pari nuorisotaajuutta. J:n 238 viikkosoittoa riitti toistaiseksi kukistamaan A:n 266 soittoa, koska Nova.

Top 20:n viidestä tulokkaasta neljä oli helppo ennustaa: Krista Siegfridsin Marry Me 24–11, Haloo Helsingin Vapaus käteen jää 33–12, Hanna Pakarisen Jokapäiväinen 26–18 ja Bruno Marsin When I Was Your Man 28–20. Noiden kaikkien ohi kuitenkin kaasutteli Suomipopin megarotaation avulla Erinin Mitä tänne jää (46–9), jolle Top 20 -sija näytti jo jääneen ikuiseksi haaveeksi.

Erinin ja Laura Närhen Siskoni-duetto roikkuu yhä 19:ntenä, mutta Haloo Helsingillä on vielä vankempi tuplaedustus (#4 ja #12). Vapaus käteen jää ja Huuda! mahtuvat 20 parhaan joukkoon myös lataus- ja ns. singlelistalla. Spotifyn Top 100:ssa ne joutessaan antavat tuplaedustukselle toisen merkityksen, sillä kumpikin raita löytyy sieltä kaksi kertaa (numerot 18, 31, 34 ja 91).

2 kommenttia:

  1. Nousiko Hanna Pakarisen edellinen single, viime kesällä julkasitu Sydän tuli vastaan olleenkaan radiolistalle?

    Suomipopin Erin-megarotaatiosta tuli mieleen että kuinka korkealla radiolistalla on ollut Iskelmän Vain elämää-suosikki, Jari Sillanpään Liekeissä jota Iskelmä puolestaan soittaa paljon.

    VastaaPoista