tiistai 19. kesäkuuta 2012

Tehokuuri heliumia


Kaksi vuotta sitten Pariisin kevät eteni radiolistan kakkoseksi Tämän kylän poikii -hitillään, ja tänään on pistetty paremmaksi: paalupaikan vastaanotti Kesäyö. Edellinen kesän nimessään maininnut ykkönen oli Valvomon Mikä kesä (2006). Yllättäen summer-sana ei ole vienyt kärkeen kertaakaan – Texasin Summer Son ja Ace of Basen Cruel Summer ylsivät kakkossijalle.

Kylie Minoguen Timebomb hyppäsi 27–16, ja muut Top 20 -rajan ylittäjät ovat Radio Novan tukemia suomalaisia miestulokkaita. Joltain Idols-kaudelta tuttu Ilpo Kaikkonen debytoi Kleinbusillaan näyttävästi 15:ntenä, ja gospelkuvioista on taas saatu uusi mainstreamsuosikki, Olli Helenius (Nyt ja aina 34–20). Samuli Putrokin on tulokas näin korkealla sooloartistina (Olet puolisoni nyt 45–19).

PMMP:n Heliumpallo kompuroi radiosoitossa vasta 37:ntenä, mutta The Voice TV veivasi sen videota peräti 51 kertaa viikossa. Nielsen koostaa Voicen ja MTV Finlandin rotaatioista 50 nimikkeen tv-listaa, jossa MTV:llä on kutistuvien soitto- ja katsojamäärien seurauksena kovin mitätön 4,76 prosentin rooli.

2 kommenttia:

  1. Miltä radiolistan top 10 näyttää muuten?

    VastaaPoista
  2. Ei juuri muutoksia, Carly Rae Jepsen nousi ysiksi.

    VastaaPoista