torstai 21. kesäkuuta 2012

Ei kiirettä kanadalaisilla

Konkareiden vireystila on havaittu hyväksi viikon albumilistauutuuksia silmäillessä. Joo, Agentsilla on kosolti parempiakin merkintöjä kuin On Stage / In Studion 7. sija, mutta viimevuotisesta (ekasta Vesa Haajan laulamasta) Go Gosta jäätiin vain pykälä. Korkein uutuus Rush (4) sivusi yli 40-vuotisen uransa parasta numeroa, ja Top 10 -albumeita kanadalaistriolla on nyt koossa kuusi.

Nuoremmat levyttäjät petrasivat laumana aiemmista sijoituksistaan: Reino & The Rhinos 12:nneksi, Loost Koos 15:nneksi ja pitkän tauon jälkeen rivinsä koonnut Flegmaatikot 13:nneksi. Ensikertalaisina näemme Enemmän duoo ku sooloo -hitillään radiolistan huippua lähestyvän Kuningasidean (14) sekä 20-vuotiaan suomalais-brittiläisen Ronyan (25). Stingin lämppärikeikka ei nostanut Rumeria 48. sijaa korkeammalle.

Chisun Kun valaistun 2.0:n päätäky Kolmas pyörä on ehtinyt komeilla radiolistan kärjessä ja eteni myös latauslistan kuudenneksi, mutta singletilastoon sillä ei edelleenkään ole asiaa. Spotify-soittoja kun on tuoreimman raportin mukaan vain sijan 45 edestä. Toinen uusi biisi Frankenstein (latauslistan 19.) ei mahdu lainkaan Spotifyn top sataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti