tiistai 22. toukokuuta 2012

Pyörä pyörii

Radiolistan sijalla 61 debytoi JVG ft Raappanan Kran turismo. Ei kai moinenkaan uutinen, paitsi siinä suhteessa, että Jare & Villegalle -nimellä esitettyä viime vuoden iskusävelmää Häissä ei ajettu lainkaan Nielsen Music Controlin mittauskoneistoon. Tuo alensi biisin sijoitusta hiljattain julkaistulla hittivuosilistalla. Jos Kran turismon kesähittipotentiaali puhkeaa kukkaan, se on edeltäjäänsä tasaveroisemmassa asemassa.

Kimmoisimman loikan Top 20 -sijoille otti Neljä ruusua (52–16). Aika erikoista, että neljällä vuosikymmenellä levyttäneen setäryhmän Seitsemän päivää selvinpäin saa kiittää nousustaan nuorisokanavia NRJ ja The Voice. Jos kannatuksen laajuus mitään ennakoi, niin Kolmas pyörä (9–3) on matkalla Chisun ties monenneksiko ykköseksi. Se nimittäin sai pisteitä 13 asemalta, kun seuraavaksi parhaat ylsivät vain kymmeneen.

6 kommenttia:

 1. Jos Seitsemän päivää selvinpäin nousee Top teniin radiolistalla niin onko se ensimmäinen Neljä Ruusua-hitti radiollistan top tenissä sitten Öisellä rannalla, joka oli neljäntenä 2004. Ensi-ilta-levy vuodelta 2006 tuotti muutaman Top ten-hitin Music Control-listalla mutta ainakin Soutaa-huopaa ja Ensi-ilta singlet jäivät Suomen Radiolistan kymmenen parhaan ulkopuolelle, mutta miten oli levyn suurimman hitin Tahdon joka nousi singlelistan 17. ja 50 Hittiä-listan 5. sijalle? Ilkka Alanko ei soolo-levytyksilläänkään noussut radiolistan top teniin ja vaikka Etsin sua soi varsin hyvin radiossa ja videokanavilla se jäi kai myös top 20:n ulkopuolelle?

  VastaaPoista
 2. Onkos viisukuume nostanut Loreenia ylemmäs sijaltaan viisi?

  VastaaPoista
 3. Tahdon oli kahdeksantena. Loreen on nyt kahdeksantena.

  VastaaPoista
 4. Novan sivuilla radiolistan Top 20-listalta puuttuu sijoitus jostain Chisun (joka on kolmantena) ja Loreenin (kahdeksantena, mutta Novan sivuilla seitsemäntenä) väliltä. Siinä välissä on Pariisin Kevät, Jesse Kaikuranta ja Sie7e Novan sivuilla sijoilla 4-6 mutta joku niistä saattaa siis olla sija alempana. Voitko valottaa mikä kappale siitä välistä puuttuu?

  Pitääkö muuten tuo lista Novan sivuilla muuten paikkaansa, eli sijalla 20 on Funin We Are Young ja sen jälkeen tuolla kahdentenakymmenentenä oleva Happoradio sitten seuraavana sijalla 21?

  VastaaPoista
 5. Ei tuossa muuta puutetta kuin se, että Elokuun Saatilla on 7. ja muut pykälää alempana. lieneekö biisi sensuroitu siksi, että se ei soi lainkaan Novalla?

  VastaaPoista
 6. On tuota Elokuun kappaletta ainakin soitettu Novan radiolista-ohjelmassa, arvelinkin että se olisikin se puuttuva kappale. Joskus tuo Novan päivitys on tehty samalla kun Novan Suomen Suosituimmat-spotifylista on päivitetty ja silloin on puuttuneet ne kappaleet jotka ei löydy Spotifyssa, mutta tuo Elokuun Saatilla löytyy sieltä joten syy puuttumiseen on mikä on.

  VastaaPoista