torstai 17. toukokuuta 2012

Meidän paikka on Top 10:ssä

Warner Musicin vahvaa naisartistirosteria on ihmetelty ennenkin, ja lisää pökköä vain pesään. Viikon korkeimmat albumilistauutuudet näet tekivät pitkälta tauolta yhtiöön palannut Paula Koivuniemi (4) ja aiemmin Texicallille levyttänyt Emma Salokoski (5). Kolmen vaihtoehtoisemman äänitteen ja flopanneen kokoelman jälkeen Salokoski on taas yksinumeroisilla sijoilla, kun nimen perässä lukee Ensemble.

Matti ja Teppo eivät tarvitse taukoja, vaan Meidän paikka (8) on duon viides Top 10 -pitkäsoitto runsaan kuuden vuoden aikana. Lapkokin (10) sai neljännen lenkin kärkikymppiketjuunsa, vaikka joutui tinkimään edeltäjien mitalisijoista. Ainoa ensikertalainen Top 20:ssä on Juha Metsäperä, jonka Hyvä sydän loikkasi 43. sijalta 19:nneksi luultavasti Äiti-biisin ansiosta.

Rappari Gracias ja tuottaja JTT debytoivat 28:ntena juuri tämänvuotisen euroviisupaketin yläpuolella. Ruotsalais-brittiläinen projekti Storm Corrosion näyttäytyy 31:ntenä, ja kahta alinta uutuutta tekee mieli pitää entisinä suuruuksina: Jean S. (37) ja parhaimmillaan Suomessa kahdeksanneksi yltänyt Keane (40). Pohjapaikalle palasi Kollaa kestään Jäähyväiset aseille vuodelta 1979.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti