torstai 10. toukokuuta 2012

Poski peitti naaman


Anna Eriksson toteuttaa samaa linjaa albumilistalla kuin Suvi Teräsniska viime syksynä: ykkönen vaihtuilee, Anna pitää kakkossijaa. Ehkä turhauttavaa, koska kumpikaan laulajatar ei ole koskaan urallaan päässyt kärkeen. Palefacen kalvetessa Jukka Poika kiilasi pronssikorokkeelta Erikssonin ohi napaten viidennen ykkösviikkonsa.

Cheekin kehitys 5–4–3 kolmella listakerralla on jo sinänsä harvinainen, ja kiinnostavaksi sen tekee vertailu edeltäjä JHT2:n vastaavaan liikesarjaan: 1–7–13. Sokka irti -nimikappaleen vetovoima lienee pääsyy. Myös Vesku Jokinen & Sundin pojat paransivat toisella viikolla 14–8 samalla, kun yläpuolella debytoineet Zenith Reunion ja Before the Dawn putosivat suoraan ulos. Smurffien jojoilu suorastaan sattuu silmiin: 45–5–8–23–4.

Vasta nyt päästään viikon uutuuksiin. Norah Jones (7) palasi parin levyn harhailun jälkeen top teniin, kun taas Marilyn Mansonin (18) kolmen albumin kärkikymppiputki näyttää katkeavan. Kotimaiset syntikkamuusikko Kebu ja metallibändi Oddland debytoivat esikoisineen 28:ntena ja 41:ntenä, ja Alamaailman vasarat (50) ylsi listalle ensi kertaa ilman Tuomari Nurmion tukea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti