tiistai 2. kesäkuuta 2009

Tarina täydentyy Saksassa

Viikon radiolistalla on kesäisiä pikkuyllätyksiä. n nousu 23. sijalta yhdeksänneksi tuskin hätkähdyttää, mutta uusia biisejä yleensä harvakseltaan soitteleva Radio Aalto veivasi Loistoa poikkeukselliset 20 kertaa viikossa. Iskelmä pisti vielä tuplaten paremmaksi ja nosti tehorotaatiollaan myös Suvi Teräsniska -ikivihreän Hento kuiskaus ylemmäs kuin koskaan, 16:nneksi.

Eros Ramazzotti palasi kuvioihin 19:nneksi, mutta tukiverkosto on muuttunut. Kun muinainen Kiss FM tykitti Erosta vuorokaudet läpeensä, sen seuraaja Voice ei ole suonut Parla con me -sinkulle yhtään soittokertaa. Todellinen Top 20:n musta hevonen on 59–19 noussut Vesterinen yhtyeineen. Mitä tapahtui Hokkasen Timolle? on alkanut pyöriä Ylex:n jälkeen ahkerasti myös Radio Novassa.

Sunrise Avenuen myynnillinen alamäki ei ole vaikuttanut edelleen kuutosena pysyttelevän The Whole Storyn radiokannatukseen. Meinasin tästä jo erikseen huomauttaa, kunnes tulin vilkaisseeksi Saksan airplay-tilastoa. Siellä The Whole Story on ykkösenä.

2 kommenttia:

  1. Vesterinen yhtyeineen voi saada tuosta biisistä vaikka kuinka ison hitin.

    VastaaPoista
  2. Vesterinenhän lisättiin hiljan Provinsiin, kovassa nosteessa tuntuu olevan.

    VastaaPoista