perjantai 14. heinäkuuta 2023

Nimensä mukainen

Hiljattain oli puhetta striimilistakärjen harvinaisesta tasaisuudesta. Todennäköisemmin noita maalikameratilanteita näkee yleensä radiolistalla, mutta siellä on jo pitkään vallinnut toisenlainen meno. Ykköselle mitattiin tänään reilusti kaksinkertaiset impactit kolmoseen verrattuna, eli se noudattaa nimeään Ylivoimainen. Hieman vaikutelmaa laimentaa se, että kakkonen Cha cha cha on myös yhä vedossa. Klikkaa graafi isommaksi.

Takavuosina tilastossa nähtiin yli kymmenenkin miljoonan impacteja, mutta 2020-luvulla kärki on usein asettunut neljän ja viiden miljoonan väliin. Nyt Ylivoimaisella on 8,72 miljoonaa ja Cha cha challa 6,82 miljoonaa. Viikkosoittomääriksi kertyi 498 ja 457, eli pelkkien isojen asemien myllytyksellä ei moisiin ylletä.

Vertailuksi Roope Salmisen ja kumppaneiden Vituiks män saavutti kahdeksannen sijan vain 90 viikkosoitolla. Ne rekisteröitiin Suomipopilta ja Iskelmästä. Adam Lambertin Holding Out for a Hero tarvitsi 11. sijaan ainoastaan 78 ääneenpääsyä – niiden lähteet ovat Radio Nova ja Kiss.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti