lauantai 10. helmikuuta 2018

Irti radiorytmistä

Väärään suuntaan otti ihan oikean suunnan Radio Monitorin listalla debytoidessaan eilen 16:ntena. Jenni Vartiainen näyttää olevan viimeinen Suuri Erehtymätön radiolistaamme viime vuosina itsestäänselvästi hallinneista kotimaisista suosikeista. Haloo Helsinki! floppasi Oh No Let’s Go -sinkullaan, ja Juha Tapion mainetta tahrii Vain elämää -biisien huono vastaanotto – Vartiainenhan ylsi kakkoseksi Keinullaan.

Haloo ja Tapio ovat toki sittemmin palanneet ruotuun ja löytyvät kumpikin tuoreimmasta kärkiviisikosta, mutta on jotenkin huojentavaa tietää, ettei heiltäkään ihan mitä tahansa oteta rotaatioon. Eikä jokaisen sinkun edes tarvitse olla radioiden mieleen, välillä voi saada pakit eikä kestosuosikin asema silti horju – sen tietävät ainakin Antti Tuisku, Cheek ja JVG.

Ahkerasti uutta tavaraa pukannut JVG tosin on nyt ajanut musiikkipäälliköt vaikeiden valintojen eteen. Jotkut roikkuvat yhä alkusyksyn jättihitissä Älä jätä roikkuu, toisia miellyttää Vesala-yhteistyö Hombre, ja nyt kun striimiykkönen Popkorni näyttäisi vihdoin erottuvan kilpailijoistaan (nousua 30–21), niin tarjolle tulee megakollaboraatio Texas (uutuus 37:ntenä). Popkorni saa pisteitä vain viideltä asemalta, mutta Texasiin tarttui heti kymmenen.

4 kommenttia:

 1. Näitkäkin kiinnostavmpaq olisi tietää tekikö E-rotic paluun suomen listoille.. tarkoitan digital songs listaa.?

  VastaaPoista
 2. Ei ole E-roticia näkynyt, vaikka paluunsa toki on tervetullut.

  VastaaPoista
 3. E-rotic on juuri tällä hetkellä iTunesissa sijalla 10, joten ensi viikolla tilanne saattaa muuttua, jos kappale jatkaa nousuaan. Todellinen yllätys ainakin minulle tuo päiväsijoitus, vaikka siihen ei nykyisin paljon vaadita. En edes tiennyt E-roticin tekevän uutta musiikkia.

  VastaaPoista
 4. E-rotic jatkaa nousua itunes listalla, nyt kuudentena! :o . Jos meno jatkuu näin on mielenkiintoista nähdä kuinka korkealla uusi sinkku debytoi... :O

  VastaaPoista