tiistai 25. huhtikuuta 2017

Lunta ja jäätä

Seuraavan striimatuimmat-listan ykkössijan ottajaksi on ilmaantunut useita ehdokkaita. Ensin näytti, että Profeetat nappaavat sen kuin lautaselta uusine sinkkuineen. Sitten uusi Justin Bieberilla höystetty versio Despacitosta hyökkäsi pistämään sille kampoihin – ainakin sillä edellytyksellä, että uuden ja vanhan version striimit ynnätään, kuten pitäisi ja kuten muun muassa Ruotsin listalla on tehty.

Sitten saimme pari myöhäistä haastajaa uudelta Vain elämää -kaudelta. Nikke Ankaran Pettävällä jäällä ja Robinin Rakkaus on lumivalkoinen keräsivät lauantaina Spotifyssa niin kovat kuuntelumäärät, että vaikka niiltä lasketaan viikkolistaan vain viiden päivän saldo, vauhti voi hyvin riittää Profeettojen ja Luis Fonsin ohittamiseen. Tätä kirjoitettaessa Spotify ei ole kertonut myöhempiä lukemia.

Nuo esitykset kuultiin tietenkin Olli Lindholmin päivässä, ja kyseessä on n kaksi suurinta hittiä 2000-luvulla. Kummastakin on ylöskirjattu myös aiempi listacover, sillä kun Suvi Teräsniska levytti albumillisen Yö-biisejä (Hän tanssi kanssa enkeleiden, #1, 2013), juuri nuo samat kaksi etenivät latauslistalle. Muita neljää Vain elämäässä versioitua kappaletta ei sitten Teräsniskan levyltä löydykään.

1 kommentti:

  1. Luulisi Profeettojen ainakin jäävän taakse, Fonsin kanssa voi tehdä tiukempaa. http://kworb.net/spotify/country/fi_daily.html

    VastaaPoista