maanantai 5. maaliskuuta 2012

Taas meitä odotutetaan


Jos viime viikon albumilistan suurin uutinen oli se, mitä listalta puuttui, niin sama kenties pätee singlelistaankin. Sen puuttujina näet kummastuttavat äkkiä tilastosta pudonnut Madonnan Give Me All Your Luvin’ ja siihen vielä yltämätön Apulannan Zombeja. Viimeksimainittu on sentään mukana kymmenen nimikettä pitemmällä latauslistalla.

Apulanta näyttää ”Beatlesin kukistettuaan” luopuneen kiivaimmasta ykkössijakikkailustaan – kaksi edellistä sinkkuahan vajosivat nopsasti paalupaikkansa jälkeen. Ensiviikkoinen albumikin on pistetty ilmestymään samana päivänä kuin uusi Jukka Poika. Ainakin singlekysyntä painaa vaakaa Pojan eduksi: uusi Älä tyri nyt komeilee kolmantena ja rejuvenoitunut Silkkii yhdeksäntenä.

Vahvasti viimevuotiset Pihtiote ja Silkkii ovat mukana albumeilla ja täten sotkevat/viivästyttävät suurimpien 2011-hittien laskelman valmistumista – siinähän saadaan pisteitä myös albumilistamenestyksestä. Toisaalta tuon Top 100:n julkistus on muutoinkin täysin herran huomassa, tai pikemminkin erään neidin. Adele-levyt kun tuntuvat myyvän loputtomasti, ja vuosilista haluaa huomioida kaikki viimevuotisiksi hiteiksi luokitelluille biiseille kertyvät sijoitukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti