lauantai 10. maaliskuuta 2012

Muuttohaukan adjutantit

Kyyhkynen on ennenkin päässyt Suomen ykköseksi sekä single- että albumilistalla (George Baker Selectionin Paloma Blanca ja Ismo Alangon Pulu), joten sillä oli nyt varaa ottaa varis ja pöllö messiin. The Crow, the Owl and the Dove otti Nightwishille 14. paalupaikan singletilastossa, vaikka sitä ei näy latauslistalla lainkaan. Cd-sinkun lisäksi on tarjolla kallis 10-tuumainen vinyylipuriste.

Radiosoiton Top 10 on 80-prosenttisesti kotimainen, eikä sinkuissakaan jäädä paljon jälkeen. Mukaan nousivat Nightwishin lisäksi Petri Nygårdin Märkää ja Tie, kolmas kärkikymppilohkaisu Chisun Kun valaistun -albumilta. Alkovi ja Vapaa ja yksin -levyiltä irtosi kummaltakin vain yksi Top 10 -radiohitti, mutta nyt on saatu kasaan sijat 1, 1 ja 2. Sen sijaan Nightwishin ykkössingle ei ole ehtinyt Top 100 -radiolistalle.

4 kommenttia:

 1. Chisun Vapaa ja yksin-levyltä irtosi kyllä kaksi Top 10 -radiohittiä, sillä Baden-Baden oli korkeimmillaan sijalla 10. (13/10/09) ja Sama nainen sijalla 5. (9/2/2010)

  VastaaPoista
 2. Hyvä että korjasit tuon, mulla oli merkintä 13. Tuohon aikaan merkitsin radiolistalta aluksi ylös vain pisteet vuosilistalaskentaa varten ja sijaluvut vasta vuosilistan valmistuttua. Tuo Baden-Badenin 10. sija tuli matalilla pisteillä ja "irrallaan" selvän laskukauden jälkeen, joten se jäi huomiotta.

  VastaaPoista
 3. Oliko Haloo Helsingin "Jos mun pokka pettää" sijalla 8. viime viikon (vko.10) radiolistalla? Mitkä kappaleet olivat sijoilla 17 ennen Kelly Clarksonia sekä 20 jälkeen Flo Ridan?

  VastaaPoista
 4. 8. Jos mun pokka pettää
  17. Daddy
  20. International Love

  VastaaPoista