keskiviikko 31. elokuuta 2011

Kaikki baunssaa

Idols-voittaja Martti Saarisen esikoissingle ei juuri jaksanut kiinnostaa ketään, mutta toinen yritys Kaipaus nousee siivilleen eteni radiolistalla tänään 24. sijalta 12:nneksi. Martissa on ainesta laajaankin kannatukseen: eniten biisiä ovat soittaneet Nova ja Suomipop, mutta taustatukea tulee sekä The Voicelta että Iskelmältä.

Toinen Top 20:n uutuus, jo singlelistan nelossijalta tuttu Sak Noelin Loca People (What the Fuck) pyörii sen sijaan pelkästään nuorisotaajuuksilla. Tuntumassa kohoavat mystisen Studio Killersin Ode to the Bouncer (25), Haloo Helsingin Kuule minua (28) ja Linkin Parkin Iridescent (29). Kärjessä jatkaa Adele.

3 kommenttia:

 1. Viimeisimmän Idols-voittaja Martti Saarisen debytti-single "Se alkaa taas" nousi sentään singlelistan sijalle 8, mutta radiolistalla se oli ainakin kesäkuussa vain sijalla 34. Nousiko se siitä koskaan korkeammalle?

  Uutta singleä, Poets of the Fall-kolmikon kirjoittama "Kaipaus nousee siivilleen" ei sen sijaan ole vielä näkynyt edes Latauslistan Top 30:n joukossa, mutta näyttää siltä että radiokanavat sen sijaan on ottaneet sen paremmin vastaan, ainakin Radio Novalla se näyttää tulevan joka kerta kun vaihtaa kanavan Novalle.

  Viime viikon Haloo Helsingin "seuraajahitistä ei ole havaintoa" kommentti voi ainakin pistää uusiksi, kun "Kuule minua" nousi mukavasti listalla ja uusi video julkaistiin tänään, niin arvelisin yhtyeen saavan toisen peräkkäisen suuren hitin.

  VastaaPoista
 2. Jospa syksy toisi mukanaan vähän laadukkaampia kappaleita. Sak Noelin ja Studio Killersin biisit ovat kamalat, eikä Martti Saarisen biisikään ole mikään hirveän hyvä. Innolla odotan, että esim. Idols-Martan uutta singleä aletaan soittaa radiossa. Haloo Helsingin biiseistä tykkään itse henkilökohtaisesti enemmän Kuule minua-biisistä.

  VastaaPoista
 3. Kirjoitin tuon nopeasti lapsenvahtikeikalla (myönnän, vastuutonta) enkä heti tajunnut, että Britney Spearsin I Wanna Go on myös ensikertalainen airplay top 20:ssä. Nousua 22-14.

  VastaaPoista