lauantai 20. huhtikuuta 2024

Ihonsa rikkoneet

Viikon takainen uutuusperjantai tarjosi harvinaisuuden, kun listasijoista asettuivat kamppailemaan Sannin ja Gettomasan Paperihaavoja sekä Melon Paperihaavoi. Ne debytoivat Spotifyssa sijoilla 2 ja 12, mutta viikkosingletilasto näytti lopulta vaisumpia lukemia 6 ja 26. Vuonna 2001 listoilla nähtiin Linkin Parkin Papercut, mutta nimisana ei esiintynyt tekstissä lainkaan.

Listahistorian suomenkielisistä biisinnimistä löytyy vain kaksi haavaviittausta: Topi Sorsakosken Haavoittuneet ja Yölinnun Haavoittumaton. Ei paperiteemakaan ole mikään runsaudensarvi: Eppu Normaalin Tahroja paperilla, Turo’s Hevi Geen Santapaperi, Popedan Paperitähdet, Hanna Pakarisen Paperimiehen tytär ja Robinin Paperilennokki.

Harvinaisuus debytoi myös singlelistan 13:ntena: Jaxomyn ja Agatino Romeron remix Raffaella Carràn vuoden 1980 levytyksestä Pedro. Viime vuosisadallahan italia oli meillä yleisempi hittikieli kuin espanja, mutta Eros Ramazzottin ja Laura Pausininkin viimeisistä menestyksistä on jo 20 vuotta, eikä sen jälkeen ole käytännössä saatu kuin Måneskinin viisuihme Zitti e buoni. Jos eläisi, Carrà olisi nyt 80-vuotias.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti