keskiviikko 24. heinäkuuta 2019

Sata pisintä #41

Sarjassa katsastetaan esittäjät, joilla on pisin ansioluettelo eli eniten merkintöjä Suomen albumi- ja hittilistoilla vuosina 1960–2018. Kaikki tuon ajan listalevyt löytyvät Sisältää hitin -sivustolta. Klikkaa kuvatiedosto suuremmaksi.

Kaija Koo 14 + 32 = 46


Vaikka vuoden 2010 Vapaa-hitti oli merkittävä piristysruiske Koon uralle, eivät numerot kovin vaatimattomiksi ehtineet ennen sitäkään hiipua. Yksi kauneusvirhe tosin ei luettelossa edes näy, koska vuoden 2005 joululevy jäi kokonaan tilastoista ulos. Peräti yhdeksän biisiä on päätynyt radiolistalla kakkoseksi – mukana Kuka keksi rakkauden, jonka jättipotti oli turnauskestävyyden tulos. Aikahaarukka 25 vuotta.


2 kommenttia:

  1. Muistan, että blogissa mainittiin joskus Discopressin koonneen paikallisradiolistaa jo ennen vuotta 1989 (josta lähtien on merkitty sijoitukset tietokantaan). Huomasin vähän aikaa sitten, että Music & Media -lehdessä julkaistiin 7.5.1988 lähtien Radio Express Finland -nimistä listaa, joka ainakin kuvauksen perusteella olisi tuo lista. Mielenkiintoisia listoja, vaikka kappaleiden seassa on jostain syystä välillä myös kokonaisia albumeita (toisin kuin myöhemmillä radiolistoilla).

    VastaaPoista
  2. Joo itsekin huomasin jonkin näytteen perusteella että pre-1989 listat on sisällöllisesti sekalaisia enkä siksi niitä kohtuuttoman aktiivisesti saalistanutkaan.

    VastaaPoista