sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Mittari näyttää kahta sataa

Vaikka Emma-gaala ei ole koskaan voinut kehuskella kulutusta lisäävillä ominaisuuksillaan, varauduin salaa siihen, että hiljaisena viikkona kuusinkertainen voittaja Pyhimys palaisi albumilistan kärkeen – tai sitten vajaalla viikolla debytoinut Ibe. Kummankin ohi ykköseksi kiilasi kuitenkin ensimmäistä kertaa lähes 40 vuoteen 68-vuotias Tuomari Nurmio!

Usvaa putkeen sisältää muutaman uuden version tutuista nurmiobiiseistä, nimikappalekin ilmestyi vuonna 1999. Valitettavasti Remu ehti juuri kärkivisiitillään hilata pari ennätystä Nurmion ulottumattomiin – hän on vanhempi, ja hänen taukonsa listaykkösten välilläkin on pitempi. Usvaa putkeen on uuden Vallila Music House -yhtiön eka ykkönen, mutta jää tuskin ainoaksi. Vallilan rosteriin näet kuuluvat myös Haloo Helsingin sivuprojektit Ellips ja Stereo sekä Ville Valo & Agents.

Harvakseltaan levyttävä Within Temptation jaksoi yhä nelossijalle ja alkaa olla merkittävimpiä listanimiä, joita ei ole koskaan nähty kultakorokkeella. Hollantilaiset ovat näet aiemmin kiivenneet kahdesti kakkosiksi ja kahdesti kolmosiksi. Heillä on myös radiolistalta seitsemän ja singlelistalta kolme Top 10 -merkintää ilman ykköstä.

Striimiroikunta aikaansaa monenlaisia sitkeysennätyksiä harva se viikko, tänään tämmöisen: kun Dividella tuli täyteen sata listaviikkoa, Ed Sheeranista tuli ensimmäinen artisti, jonka kaksi peräkkäistä albumia ovat ylittäneet tuon rajan. Tarkemmin ottaen hän on ainoa, jolla ylipäänsä on kaksi sataviikkoista. Seuraa kerhoonsa ei Sheeran ole saamassa aikoihin – Antti Tuiskun Anatudenkin pitäisi sinnitellä mukana vielä yli puoli vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti