perjantai 14. joulukuuta 2018

Suomi on finlandii

Kun Striimatuimmat-listalla on kahdeksan re-entryä, voisi kuvitella tulevaa joulua sen aiheuttajaksi. Mutta niistä vain alimmainen on joululaulu, muut tämän vuoden isoja hittejä suoraan Spotifyn vuosikatsauksesta. Soittolistan kansihenkilö ja sen eka biisi, Pyhimyksen Jättiläinen palasi jopa 16:nneksi. Tähän asti konkreettisinta näyttöä siitä, kuinka paljon valmiit soittolistat ohjailevat kuuntelua.

Yksi totuus -duo hämmästytti jo viime vuonna palauttamalla Tommi Läntisen hittilistoille ja pisti nyt paremmaksi. 10:ntenä debytoivalla Suomi-singlellä vierailee näet Matti Nykänen. Kyseessä on 55-vuotiaan Nykäsen eka hitti, vaikka hänellä on kaksi lista-albumia ja levytyksiä muun muassa Teflon Brothersin kanssa. Hänen kolme tilastomerkintäänsä ovat kaikki eri vuosikymmeniltä (1992, 2006, 2018).

Striimien kahdeksanneksi ja Digital song sales -listan kärkeen ilmaantui uusi versio Kaija Koon 25-vuotiaasta biisistä Tule lähemmäs beibi, jossa laulavat myös Jenni Vartiainen, Vesala ja Sanni. ”Musiikkia elokuvasta Swingers”! Koska Koo on tässäkin merkitty pääesittäjäksi, aion yhdistää arkistoissani kummankin version pisteet. Jos leffan vastaanotosta voi jotain päätellä, miksikään kestohitiksi tämä päivitys tuskin kasvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti