tiistai 20. lokakuuta 2015

Striimissä alfa, radiossa oomega

Cheekin täysdominanssi Spotifyn soitetuimpien listalla on jatkunut jo neljä päivää. Siis perjantaina julkaistun Alpha Omega -albumin kaikki kymmenen raitaa ovat kymmenen soitetuimman joukossa. Ensimmäisenä päivänä sijojen 10 ja 11 soittomääräero oli noin 70 prosenttia, mutta se on jatkossa tasoittunut melko täpäräksi. Kärjessä komeilee levyn kakkossingle Sillat.

Neljän päivän jälkeen näyttää ilmeiseltä, että ähkykymppi toistuu myös kaukana perässä laahaavalla ns. singlelistalla ensi sunnuntaina. Täten Cheekin Avaimet mun kiesiin -sinkusta maaliskuussa 2004 alkanut listahittiketju pitenee laakista 42 biisin mittaiseksi. Ja Leveellä-kappaleessa vieraileva Kapasiteettiyksikkö palaa tilastoihin yli yhdeksän vuoden tauolta. Ja Kasmir nähdään yhtä aikaa kreditoituna Cheekin ja Robinin hitteihin.

Tilanne on kovin toisenlainen muissa tilastoissa: latauslistan viimeksi julkaistussa Top 30:ssä ei näy Cheekiä lainkaan, ja radiolistan ainoa edustaja Sä huudat on vajonnut yhdeksännellä viikollaan 29:nneksi. Edelliseltä Kuka muu muka -albumilta lohkesi radioaalloillekin kaksi ykköstä ja kolmonen.

P.S. Viidentenä päivänä Nikke Ankaran Värifilmi ohitti Kasmir-dueton, eli Cheekin nimissä on enää vain yhdeksän parasta Spotify-listalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti