tiistai 8. lokakuuta 2013

Radioaaltoja, ei laineita


Vaikka albumilistalle lappaa uutuuksia klimppitolkulla joka viikko, radiosoitossa elellään kuin mitään ei olisi tapahtunut. Tänään Top 20:n sisällä yksikään biisi ei liikkunut kahta sijaa enempää. Pohjapuolelle saatiin sentään kaksi uutuutta, Calvin Harrisin Thinking About You (36–18) ja Jesse Kaikurannan kakkosalbumia maistattava Vielä täällä (29–19).

Vaisuutta selittää ehkä se, että muutamalla korkean profiilin julkaisulla on hankaluuksia. Top 3 -sijoja niittämään tottuneen Sunrise Avenuen Lifesaver jatkaa muutaman viikon kestänyttä takelteluaan kiiveten 42–36. Jonna Tervomaan Minä toivon soi paljon, mutta sen seuraaja Tikapuut lienee liian synkkä radioille – nousua vain 39–37.

Oma arvoituksellinen lukunsa on Jukka Poika, jonka kokoelmalevylle Vain elämää -pestin myötä pitäisi olla kaikki portit avoinna, mutta singlealustukset eivät enteile ollenkaan hyvää. Alkukesällä julkaistu Pelimies käväisi latauslistan 23:ntena kadoten pian, ja Laineet on jo runsaan kuukauden ajan aikaansaanut nollareaktioita. Se eteni nyt radiosoitossa 95. sijalta 93:nneksi, huimaa.

3 kommenttia:

  1. Onko J. Karjalaisen Riisinjyvä noussut jo Top 40-sijoille, ainakin Radio Nova soittaa kappaletta varsin kiitettävästi?

    VastaaPoista
  2. Miksiköhän Jannika B'n Onnenpäivä ja Seuraavaan Elämään nousivat Latauslistalle?

    VastaaPoista
  3. Riisinjyvä oli viime viikolla 23:s ja nyt 25:s. Jannikan jekku ei ole ainakaan minulle paljastunut.

    VastaaPoista