torstai 23. toukokuuta 2013

Voitosta voittoon

Malmön kevätkarkelot näkyvät vahvasti tuoreella latauslistalla. Tanskalaisen Emmelie De Forestin Only Teardrops sinkoutui kärkeen ja norjalaisen Margaret Bergerin I Feed You My Love kolmoseksi. Palaajat Krista Siegfrids (#7) ja Robin Stjernberg (#25) on virheellisesti merkitty uutuuksiksi, jollaisia aidosti ovat sijan 22 jakavat Hollannin ja Unkarin edustajat. Nobody’s Wife -hitistä muistettu Anouk palasi Suomen tilastoihin 15 vuoden tauolta.

Euroviisujenkin Spotify-suosiota voi jatkossa seurata tuosta vasemmalta, jonne toivottavasti viikoittain päivittyy Suomen tilanne – tai lipusta valitsemalla monen muunkin maan. Mukana soittomäärät! Pitää Spotify-listojen laadintametodeja luotettavina tai ei, on hienoa nähdä mihin tahansa suomalaiseen musiikki-ilmentymään liitettynä noin suuri luku kuin 221.489. Joka siis on Levikset repee -biisin viikkokuuntelumäärä.

Oheinen Top 50 ei ole täysin sama (miksi?) kuin mikä näkyy Spotifyn Top Lists -valikon kautta. Tuon saa upotetuksi omallekin sivulleen osoitteesta charts.spotify.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti