sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Ylös alas keinuntaa

Radiolistalla on liikuttu koko kevään niin tavanomaisesti, ettei ole tullut paljon raportoitua. Oikeastaan meno vain tavanomaistui tällä viikolla, kun muutaman kestosuosikin uudet biisit ottivat loikan kohti kärkeä epätavanomaisen hitaan startin jälkeen. Juha Tapion Kuka näkee sut eteni kakkoseksi, Vesalan Nyt on lähtö neloseksi ja Anna Puun Me ollaan runo seiskaksi.

Viikko kuuluu Jenni Vartiaiselle, sillä Väärään suuntaan on ykkösenä, ja vanha Keinu palasi sitä säestämään 26. sijalta kymmenenneksi. Vartiaisen 10. ja 11. radioykkösen väli kasvoi miltei neljäksi vuodeksi – viimevuotiset hitit Turvasana, Se oikea ja Keinu kun nappasivat sijat 2, 3 ja 2. Keinu on nyt pääsyyllinen siihen, että 2017-hittivuosilistan valmistuminen yhä siirtyy.

Keinun elpyminen nosti päähän karmivan ajatuksen: kahdeksannen Vain elämää -kauden kappaleet on järjestään todettu niin käyttökelvottomiksi, että päätettiin ottaa edellisen kauden sato uusiokäyttöön! Useita kasibiisejä on kyllä koemielessä pyöritetty lähinnä Nelosen radioissa, mutta ei Top 100 -sijan arvoisesti. Mira Luodin Kesäkatu (se jonka sovitus matkittiin Portugal The Manin hitistä Feel It Still) on soinut Suomipopissa yhteensä 45 kertaa – tosin ei enää menneellä viikolla.

Anssi Kelan Ilves ei saanut striimi- eikä digilaululistamerkintöjä, mutta on kiivennyt radiolistan 11:nneksi eli ylemmäs kuin mikään Kela-kappale yli kolmeen vuoteen. Kovin nousija (53–18) on odotetusti Haloo Helsingin Kaksi ihmistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti